Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Sublocotenentului Cristian Petru Filip"Cetatean de onoare al municipiului Bistrita"

In numele tuturor celor pe care ii reprezinta, consilierii municipali bistriteni au votat, in unanimitate, conferirea post-mortem a titlului de "Cetatean de onoare al municipiului Bistrita", sublocotenentului Cristian Petru Filip, care si-a pierdut viata in ziua de 1 octombrie in teatrul de operatii din Afganistan. S-a tinut un moment de reculegere, iar pierderea tragica a vietii acestui tanar a fost deplansa de toti cei care au luat cuvantul: primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu, liderii grupurilor de consilieri din forul legislativ local.

Coplesita de durere, familia celui disparut a fost insotita la aceasta ceremonie de reprezentanti ai Armatei. Cu o mare noblete sufleteasca, tatal sublocotenentului Cristian Petru Filip, Petru Filip, si-a marturisit, pe rand, durerea, dar si mandria pentru fiul lui si marea credinta in Dumnezeu, "care merita totul".

Primarul Ovidiu Teodor Cretu a inmanat familiei hotararea Consiliului Local al municipiului Bistrita – un gest simbolic, dar care poarta cu sine recunostinta bistritenilor.

In viitor, una din strazile municipiului va purta numele eroului Cristian Petru Filip.

 

 http://ziar.primariabistrita.ro/portal/bistrita/ziar/portal.nsf/AllByUNID/3A1E3ECD4EA53A53C22577B500309F0B?OpenDocument

 

 

0 comentarii2842 vizualizări08 octombrie 2010




rss 2.0
rss 2.0