Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Ateliere Scoala - Grup Scolar Forestier.

Primaria municipiul Bistrita organizeaza Conferinta de finalizare a proiectului "Ateliere Scoala- Grup Scolar Forestier". Proiectul este finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 3 - "Imbunatatirea infrastructurii sociale", domeniul major de interventie 3.4 - "Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua".

Principalele lucrari realizate au vizat:

  • extinderea Grupului Scolar Forestier cu un corp de cladire cu regim de inaltime P+E
  • izolatii exterioare, invelitoarea de tigla profilata, sarpanta de lemn, sistem de jgheaburi si burlane din tabla zincata
  • crearea de facilitati speciale pentru persoanele cu dizabilitati;
  • instalatii electrice, sanitare, termice,
  • finisaje interioare alcatuite din pardoseli de covor PVC in laboratoare si in ateliere iar pe coridoare, in depozite, vestiare si in grupurile sanitare de gresie.
  • montarea de panouri solare;

Laboratoarele si atelierele sunt dotate cu echipamente IT si mobilier: 1 sistem de supraveghere si monitorizare elevi;  8 sisteme de calcul, 1 server, 30 mese de laborator, 38 scaune, 8 mese pentru calculator, 3 dulapuri;

Perioada de implementare a  proiectului este de 26 de luni: 24.12.2009- 24.02.2012, din care 18 luni pentru executia lucrarilor.

Valoarea totala a proiectului este de 1.428.260,73 lei, inclusiv TVA din care: asistenta financiara nerambursabila este de 98% si contributia beneficiarului este de 2%.

Conferinta de presa va avea loc la Grupul Scolar Forestier Bistrita, Str. Zefirului, nr. 1, in data de 08.02.2012 incepand cu ora 11:00.

 

 

PRIMAR

OVIDIU TEODOR CRETU

 

foto-primaria Bistrita.

0 comentarii3241 vizualizări07 februarie 2012




rss 2.0
rss 2.0