Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 11 Mai 2021 - 14587
RESTRICTII DE CIRCULATIE IN BISTRITA.

Politistii rutieri va informeaza ca incepand de maine, 24 mai a.c., vor fi instituite restrictii de circulatie pe unele artere din municipiu. Ca urmare a lucrarilor de modernizare a drumurilor publice in  Piata Petru Rares si Piata Unirii din Bistrita, incepand cu data de 24 mai a.c., orele 08.00, urmatoarele strazi vor fi inchise circulatiei publice:

-         Str. Bistricioarei, Piata Petru Rares si Piata Unirii pana la intersectia cu str. Barbu Stefanescu Delavrancea.

Pentru fluidizarea traficului in aceasta perioada, pe urmatoarele strazi va fi deschisa circulatia in ambele sensuri, pana acum acestea fiind cu sens unic:

-         Str. Liviu Rebreanu, de la intersectia cu str. Bistricioarei pana in Piata Unirii;

-         Piata Unirii de la intersectia cu str. Ecaterina Teodoroiu pana la intersectia cu str. Barbu Stefanescu Delavrancea.

         In aceste zone vor fi amplasate indicatoare rutiere privind circulatia in ambele sensuri, precum si de interzicere a opririi autovehiculelor.

          Totodata, la intersectia Bd. Republicii cu Piata Petru Rares si la intersectia str. Liviu Rebreanu cu str. Bistricioarei circulatia va fi dirijata de un agent din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bistrita.

 

2 commentarii2709 vizualizări23 mai 2012
rss 2.0
rss 2.0