Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 23 Iulie 2024 - 14587
C.J. si-a desemnat reprezentantii in consiliile de administratie si in ATOP.(20 de poze)

Consilierii judeteni, reuniti in sedinta ordinara, au stabilit delegatii forului judetean in Adunarea Generala a Actionarilor de la SC Lucrari Drumuri si Poduri SA Bistrita, in Consiliile de Administratie ale Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita si ale Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, dar si in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica.

A fost o armonie deplina intre Putere si Opozitie, asta pentru ca majoritatatea a decis sa dea cate un loc si alesilor democrat-liberali, uitand de precedentul creat de Liviu Rusu, cand PDL a preluat controlul peste tot.

Astfel, in AGA de la LDP, sunt cooptati liberalii Dorin Popescu, Stelian Dolha, Adriana Doina Pana si Maria Ulecan de la PSD si Florin Urate de la PDL. Aici, se pare ca indemnizatia de sedinta, care se desfasoara trimestrial, este de 50 lei.

La Casa de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud, Consiliul Judetean este reprezentat de Ramona Bugnar, care l-a depasit ca numar de voturi pe Florin Rogozan de la PDL.

In CA al Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, sunt inclusi si George Pop (PSD) si Luca Peter (PDL). Activitatea acestora nu va fi remunerata.

In ATOP, Monica Sasarman de la PDL este acompaniata de liberalii Samule Coman si Mircea Mereuta, social-democratii Daniel Suciu si vicepresedintele Alexandru Pugna, plus Stefan Todea de la Partidul Poporului - Dan Diaconescu.

 

 

Presedintele Emil Radu Moldovan a fost desemnat, in cadrul sedintei ordinare a CJ, reprezentant al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud in Asociatiile de Dezvolare Intercomunitara (ADI) pentru servicii de alimentare cu apa si canalizare, pentru pentru gestionarea integrata a deseurilor municipale in judetul Bistrita-Nasaud si in ADI "Transilvania de Nord" (prin care s-a implementat proiectul de dotare a Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta din Regiunea Nord-Vest).

De altfel, in ceea ce priveste primele doua Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara, astfel de proiecte de hotarare sunt promovate in toate consiliile locale, mai ales acolo unde a avut loc schimbarea primarilor.

Foarte probabil, in perioada urmatoare vor avea loc schimbari si in ceea ce priveste directorii acestor asociatii, Ionela Rognean (candidat al PDL la CL Bistrita ) de la ADI "deseuri" si Gheorghe Ignat (de altfel, renumitul ginere al fostului presedinte Liviu Rusu) de la ADI "apa-canal".


.

 

.
Foto - Marius Chiuzan.
0 comentarii2849 vizualizări13 iulie 2012
rss 2.0
rss 2.0