Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Astazi s-a incheiat blocajul existent in cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara cu privire la gestiunea deseurilor din B-N.

Astazi  1 august 2012 a avut loc o sedinta de lucru a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara  pentru gestiunea integrata a deseurilor municipale in judetul Bistrita-Nasaud. La sedinta au fost prezenti toti membrii Adunarii Generale a Asociatilor, respectiv primarii oraselor si comunelor din judet. S-a ajuns la o forma finala a documentatiei de atribuire privind delegarea prin concesiune a serviciului public de precolectare, colectare, transport si transfer a deseurilor municipale in judetul Bistrita-Nasaud. Forma finala a documentatiei a fost adoptata in unanimitate de catre toti reprezentantii unitatilor administrativ teritoriale din judet.

Concluziile sedintei de lucru vor fi transmise catre firmele de consultanta care intocmesc documentatia tehnica, dupa care aceasta va fi transmisa consiliilor locale inspre aprobare. Consilile locale au termen ca pana in data de 1 septembrie sa adopte documentatia, dupa care intreaga procedura de atribuire a licitatiei va fi demarata in conformitate cu legislatia in vigoare.

 Dezbaterea cu privire la documentatia de atribuire, dureaza inca din luna martie a acestui an, perioada in care implementarea proiectului de gestiune a deseurilor a stagnat. Prin consensul dintre toate unitatile administrativ teritoriale din judet s-a facut un pas important inspre implementarea cu succes a sistemului de management integrat al deseurilor solide din judetul Bistrita-Nasaud. 

 

CONSILIUL JUDETEAN - Purtator de cuvant,

Ivan Bogdan-Gruia

 

 

 

Epoca de trista amintire a lui Liviu M. Rusu nu s-a incheiat. La Consiliul Judetean BN mai persista vechiile mentalitati, deoarece la sedinta de astazi a A.D.I, presa nu a fost invitata iar reprezentantii mass-media chemati de catre unii primari nu au fost lasati sa intre in sala, nici macar pentru o sesiune de fotografii cu reprezentantii administratilor locale si cea judeteana. Urat, foarte urat, domnilor organizatori. 

Marius Chiuzan.


0 comentarii2772 vizualizări01 august 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0