Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Marti 30 Aprilie 2024 - 14587
Toamna Bistriteana - prilej de intalnire intre bistriteni, producatori agricoli si mesteri populari.
Pentru ultimul sfarsit de saptamana al lunii septembrie, mai exact in zilele de 29 si 30 septembrie, Primaria municipiului Bistrita pregateste o intalnire cu traditie deja, a bistritenilor cu producatorii agricoli si mesterii populari.
Manifestarea - o sarbatoare a toamnei si a recoltelor - se vrea a fi un bun prilej pentru ca bistritenii sa-si poata umple camarile: avand o suprafata de teren foarte generoasa, Complexul de Agrement Heidenfeld (n.r. - fostul obor de vite de la Viisoara) permite producatorilor si comerciantilor sa aduca la vanzare si sa expuna cantitati mari de produse, fapt ce ar trebui sa determine preturi acceptabile. Pana acum, Primaria municipiului Bistrita a invitat la aceasta manifestare zeci de producatori agricoli, comercianti de trufe, mesteri populari, olari etc.
Totodata, "Toamna Bistriteana" este si un prilej pentru a petrece in mod placut cateva ore in aer liber: bistritenii vor putea servi diverse preparate, in timp ce pe scena se vor desfasura programe artistice adecvate, pregatite de Centrul Cultural Municipal "George Cosbuc" Bistrita.
Transportul bistritenilor pe ruta Bistrita - Heidenfeld - retur va fi asigurat de mijloace de transport in comun ce vor forma o linie verde (gratuit).
Producatorii si comerciantii interesati mai pot depune solicitari pentru inchiriere de spatii in Complexul de Agrement Heidenfeld, la sediul Directiei de Administrare a Pietelor situat pe strada Cuza Voda, nr. 2 sau prin fax la numarul 0263-206.170.
.

Foto - Bistritanews.ro

0 comentarii2793 vizualizări20 septembrie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0