Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Adrian Paunescu lasa un gol ce cu greu va fi umplut.

Trecerea la cele vesnice a celui care a fost Adrian Paunescu lasa un gol ce cu greu va fi umplut. Adrian Paunescu va ramane un reper, un destin care a marcat evolutia unor intregi generatii, o figura carismatica care a avut un loc si un rol incontestabil in Romania ultimei jumatati de veac. 

Omul, poetul si de ce nu politicianul Adrian Paunescu va ramane in sufletul si inima noastra prin ceea ce a facut, prin exemplul sau de iubire neconditionata fata de patrie.

Am citit poeziile lui Adrian Paunescu si la fel ca multi dintre noi, m-am regasit in ele.

Am trait pe viu fenomenul "Cenaclul Flacara" si am fost marcat de impactul lui covarsitor, de ceea ce a insemnat pentru Romania anilor’ 80 . 

Am avut onoarea de a fi coleg in Senatul Romaniei cu Adrian Paunescu si am apreciat deseori atitudine lui fata problemele majore supuse dezbaterilor acestui for.

Sunt convins ca ar mai fi avut multe de spus, ca spiritul sau viu ar mai fi avut multe de oferit. Din pacate firul vietii lui s-a sfarsit in dimineata zilei de 5 noiembrie 2010.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

 

 

Primarul municipiului Bistrita

Ovidiu Teodor Cretu

 

 

 

 

1 comentariu2821 vizualizări07 noiembrie 2010




rss 2.0
rss 2.0