Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Dialogul Social in sprijinul agriculturii si dezvoltarii rurale in judetul Bistrita-Nasaud.

Institutia Prefectului - judetul Bistrita-Nasaud a fost gazda Conferintei Judeteane cu tema "Dialogul Social in sprijinul agriculturii si dezvoltarii rurale in judetul Bistrita-Nasaud", ce a avut loc vineri, 26.10.2012, ora 1200, in Sala de sedinte a Palatului Administrativ.

Conferinta a fost organizata la initiativa Confederatiei sindicale nationale Meridian, in cadrul proiectului cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Axa prioritara 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor" Domeniul major de interventie 3.3 "Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor pentru partenerii sociali si societatea civila". Titlul proiectului: "Impreuna pentru dezvoltarea dialogului social in Romania".

La eveniment au participat Gheorghe Albu - Secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Matei Marius Dumitru - consilier Cabinet secretar de stat, Ministerul Mediului si Padurilor, alaturi de membrii Comisiei de Dialog Social, directori ai Serviciilor Publice Deconcentrate, reprezentanti ai administratiei publice locale,  reprezentanti ai societatilor comerciale si organizatiilor care activeaza in domeniul agriculturii si silviculturii din judet.

 

.

Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii2667 vizualizări26 octombrie 2012




rss 2.0
rss 2.0