Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Sedinta extraordinara a Consiliului Judetean B-N in data de 5 noiembrie 2012.

In temeiul dispozitiilor art. 94, alin. (2) din Legea nr. 215 / 2001 privind Administratia Publica Locala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, sunteti invitat la sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud din data de  5 noiembrie 2012, ora 15.00, care va avea loc in sala  de sedinte a Palatului Administrativ al Judetului Bistrita-Nasaud, cu urmatorul proiect al ordinii de zi:

  1. 1.   Proiect de Hotarare privind preluarea in domeniu public al judetului Bistrita-Nasaud a bunurilor realizate in cadrul Masurii ISPA Bistrita nr.2003/RO/16/P/PE/025, "Reabilitarea si extinderea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in zona orasului Bistrita". 

Initiator: Emil Radu Moldovan - presedinte Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud

 

  1. 2.   Proiect de Hotarare privind constatatrea incetarii de drept a raportului de serviciu din functia publica de conducere de director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita-Nasaud a doamnei MOLDOVAN MARGHIT.

Initiator: Emil Radu Moldovan - presedinte Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud

 

 

 

 

P R E S E D I N T E,

EMIL RADU MOLDOVAN 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intocmit: Rascol Maria / 1 ex.

0 comentarii2723 vizualizări03 noiembrie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0