Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
21 persoane au finalizat programul de formare profesionala "Coafor".

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bistrita - Nasaud, va aduce la cunostinta finalizarea programului de formare profesionala "Coafor", desfasurat in cadrul Centrului de Formare Profesionala subordonat agentiei, in perioada 11.07.2012 - 29.11.2012 (720 ore de pregatire: 240 ore pentru pregatirea teoretica si 480 ore pentru pregatirea practica). Programul este de nivel 2, calificare, finalizat cu certificat de calificare recunoscut la nivelul Uniunii Europene.

La acest curs s-au inscris 21 persoane, 20 someri indemnizati si neindemnizati si un platitor. Compententele dobandite in urma absolvirii acestui program de calificare sunt:

-          Utilizarea instrumentelor pentru tuns si coafat; Spalarea parului; Utilizarea materialelor pentru ondulatii permanente; Executarea tratamentelor capilare; Executarea tunsorii pentru femei; Executarea ondulatiilor permanente; Executarea vopsirii parului; Executarea coafurilor; Eliberarea bonurilor fiscal; Planificarea clientelei; Aprovizionarea cu material; Asigurarea conditiilor igienico - sanitare; Aplicarea NPM si PSI; Comunicarea la locul de munca;

Sustinerea examenului de absolvire va avea loc marti, 4 decembrie 2012, ora 11,00, la sediul AJOFM B-N din strada Garii, nr.2 - 4.

        Director executiv,

                Otilia RAPAN 

 

   Intocmit,   

     Adina PREDA  - consilier EURES.

 

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2667 vizualizări03 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0