Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Avocatul Poporului vine la Bistrita.

Institutia Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Cluj, organizeaza o sesiune de audiente pentru cetatenii judetului Bistrita-Nasaud miercuri, 30.01.2013, incepand cu ora 10,00, la sediul Prefecturii judetului Bistrita-Nasaud. Cetatenii care au probleme juridice care tin de competenta Institutiei Avocatului Poporului vor fi primiti in audienta de catre reprezentantii Biroului Teritorial Cluj, la care sunt arondate judetele Cluj, Maramures, Bistrita-Nasaud si Salaj. Miercuri, la Bistrita, vor veni din partea Avocatului Poporului consilierul coordonator Camelia Reghini si expertul Sorina Lucretia Dragan.

Institutia Avocatul Poporului este autoritate publica autonoma si independenta fata de orice alta autoritate publica si are drept scop apararea drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in raporturile acestora cu autoritatile publice. Avocatul poporului isi exercita functiile fie din oficiu, fie la cererea persoanelor interesate. Pentru ca activitatea sa fie eficienta, constitutia obliga autoritatile publice sa-i asigure sprijinul necesar. Avocatul poporului raspunde numai in fata Parlamentului, avand obligatia de a-i prezenta acestuia rapoarte. In aceste rapoarte avocatul poporului poate face si recomandari privind legislatia sau luarea unor masuri pentru ocrotirea libertatilor publice. Avocatul Poporului nu are atributii jurisdictionale si nu reprezinta cetatenii in instanta.

0 comentarii2730 vizualizări24 ianuarie 2013




rss 2.0
rss 2.0