Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
Municipalitatile Bistrita si Razgrad (Bulgaria) pregatesc un protocol de cooperare.

Prezent pentru a doua oara la Bistrita, primarul municipiului Razgrad (Bulgaria), Dencho Boyadzhiev a anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o alaturi de primarul Ovidiu Teodor Cretu, ca dupa discutiile purtate cu omologul sau de la Bistrita, intentioneaza sa puna la punct un acord de cooperare intre cele doua orase. "Prima mea vizita la Bistrita a fost acum trei ani. Nu a fost o vizita oficiala, dar a fost interesant sa vedem orasul dumneavoastra si am fost impresionat de munca pe care municipalitatea a depus-o in acesti trei ani aici, iar acest lucru ne-a si determinat sa punem la punct o cooperare intre cele doua orase. Am avut informatia ca municipiul Bistrita s-a straduit sa atraga fonduri europene si consideram ca acest lucru constituie inca o oportunitate in ce priveste cooperarea celor doua orase. Razgrad, la nivelul oraselor din Bulgaria, este al saselea oras in ceea ce priveste atragerea si castigarea unor astfel de proiecte si avem nevoi similare daca ne referim la actiunile cu aceste fonduri. Sunt convins ca atragerea si folosirea fondurilor europene este o foarte buna baza de cooperare, iar Bistrita este un oras european foarte frumos", a aratat primarul municipalitatii Razgrad, Dencho Boyadzhiev.

 Delegatia municipiului Razgrad este condusa de primarul Dencho Boyadzhiev, din grupul oficial facand parte domnul Todor Todorov - directorul Galeriei de Arta "Prof. Ilya Petrov", domnul Rumyan Zanev - director al Ansamblului "Kapanski" si totodata presedintele Comitetului pentru Cultura, Patrimoniu Istoric, Cultural si Valori Spirituale al Consiliului Municipal Razgrad, doamna Tsvetana Benonova - directorul Directiei Cultura, Sport, Turism din cadrul municipalitatii Razgrad si doamna Sabriye Mustafova - senior expert in relatii publice si internationale.
http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/ziar/portal.nsf/AllByUNID/F3A26B65A8C36B67C2257B35004A4A22?OpenDocument
.
Foto - Marius Chiuzan.
21.03.2013
0 comentarii2800 vizualizări21 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0