Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
MESAJE de Ziua Politiei.

MESAJUL presedintelul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul Zilei Politiei Romane. Ziua Politiei Romane imi ofera un prilej cu totul deosebit de a ma adresa unei structuri profesioniste,  care si-a castigat acest renume datorita profesionalismului cu care vegheaza la siguranta cetatenilor romani. Astfel, doresc sa transmit la ceas aniversar, cele mai bune ganduri si urari de succes tuturor cadrelor Politiei Romane.

         In mod deosebit, adresez un cuvant de apreciere conduceri Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud, al carei reprezentanti sunt un partener stabil si onest in servirea intereselor cetateanului. Am convingerea ca siguranta, linistea sociala si climatul de ordine din comunitatea noastra se va imbunatati continuu in perioada urmatoare, protejarea intereselor si libertatilor cetatenesti fiind un deziderat comun.   

         Le doresc tuturor, acum la ceas aniversar, multa sanatate, putere de munca si implinirea sperantelor de mai bine in societate. LA MULTI ANI!

 CONSILIUL JUDETEAN

Presedinte, Emil Radu Moldovan.

.

.

Foto 1 - Marius Chiuzan.

0 comentarii3199 vizualizări25 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0