Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Duminica 25 Februarie 2024 - 14587
MESAJUL Presedintelui C.J B-N transmis cu prilejul Zilei Internationale de constientizare a autismului.

Din 2007 incoace, in ziua de 2 aprilie, intreg mapamondul isi intoarce fata catre familiile si copiii care sufera de o boala nemiloasa numita autism. Doresc si eu sa ma adresez celor peste 1700 de copii din judetul Bistrita-Nasaud care sufera de acesta maladie si familiilor lor, pentru care nu pot avea decat cuvinte de lauda, datorita determinarii cu care lupta impotriva ei.

Salut initiativa Centrului de Resurse si Referinta in Autism "Micul Print", care prin activitatile pe care le deruleaza zi de zi, aduce un sprijin real persoanelor afectate de acest sindrom. Ii felicit si pentru activitatile organizate astazi, cu ocazia Zilei Internationale de constientizare a autismului, prin care au atras atentia publicului asupra nevoilor deosebite ale acestor copii. Atat eu, cat si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud prin intermediul institutiilor subordonate vom sprijini aceasta actiune, precum si alte actiuni menite sa aduca speranta si bucurie semenilor nostri.

Fie ca Bunul Dumnezeu sa aduca in sanul familiilor atinse de aceasta boala, multa rabdare, determinare si putere de lupta impotriva ei.

 

CONSILIUL JUDETEAN

Presedinte, Emil Radu Moldovan.

0 comentarii2835 vizualizări02 aprilie 2013
rss 2.0
rss 2.0