Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
MESAJUL Presedintelui CJ B-N, Emil Radu Moldovan, transmis cu prilejul Zilei Internationale a Romilor (08.04.2013)

Doresc sa transmit etnicilor romi de pretutindeni, toate gandurile bune ocazionate de Ziua Internationala a romilor. Totodata imi indrept atentia si catre victimele de etnie roma ale Holocaustului, care sunt omagiate astazi.

Etnia roma reprezinta o comunitate importanta atat pentru tara noastra cat si pentru judetul nostru, tocmai de aceea este foarte important ca relatia cu aceasta sa fie una constructiva si incluziva. Transmit un mesaj de unitate si responsabilizare catre cetatenii romi, care, atat in Romania, cat si in orice colt al lumii trebuie sa aiba fara discriminare, acces egal la munca, educatie si servicii medicale. Etnia roma si bogata sa zestre culturala au un rol bine definit in istoria romanilor, motiv pentru care consider ca respectarea drepturilor acestei minoritati reprezinta principalul sprijin pe care il putem acorda procesului de integrare a romilor in societatea romaneasca.

Acum, la ceas aniversar, transmit comunitatii rome din judetul Bistrita-Nasaud si de pretutindeni, toate gandurile bune, multa sanatate si un sincer "La multi ani!"

 

 

CONSILIUL JUDETEAN

Presedinte, Emil Radu Moldovan.

0 comentarii2898 vizualizări08 aprilie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0