Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Administratie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Delegatia americana din Columbus la Bistrita.

Primarul municipiului Bistrita, O.T.Cretu, s-a intalnit astazi, 27 iunie 2013, cu o delegatie a orasului Columbus, Georgia. Din delegatia americana au facut parte Jack Rogers, Arlene si Tom Beal, Dan Eller precum si Michael Ross - voluntar "Peace Corps", care se afla la Bistrita de doi ani.

Oaspetii straini au fost printre promotorii cooperarii dintre Columbus si Bistrita, cooperare care s-a concretizat prin semnarea Cartei de infratire in anul 2003. Jack Rogers a subliniat importanta deosebita pe care o are mentinerea contactelor dintre membrii celor doua comunitati, inclusiv la nivelul autoritatilor. El a marturisit ca se simte binevenit la Bistrita si revine cu placere ori de cate ori are ocazia.

Primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Teodor Cretu, a apreciat ca acesta este un lucru firesc nu numai datorita traditionalei ospitalitati romanesti, ci si a faptului ca cetatenii apreciaza "lucrurile bune facute de Columbus pentru Bistrita".

S-a rememorat, de asemenea, reusita primei comunicari in timp real intre primarii celor doua orase, ca urmare a demersului initiat de Michael Ross in data de 21 iunie 2013 cand s-a stabilit o legatura audio - video in cadrul careia doamna primar Teresa Pike Tomlinson si primarul Ovidiu Teodor Cretu au purtat o discutie plecand de la premisa relansarii relatiilor la nivelul celor doua administratii.

In incheierea vizitei, Jack Rogers a inmanat primarului Bistritei o scrisoare din partea doamnei primar Teresa Pike Tomlinson, prin intermediul careia sunt adresate felicitari cu ocazia aniversarii a 450 de ani de la sfintirea Bisericii Evanghelice precum si cu ocazia sarbatorii orasului.

 

 

 

 

0 comentarii2702 vizualizări27 iunie 2013




rss 2.0
rss 2.0