Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
O noua premiera pe tara a Crescatorilor Montani de Ovine "Dealu Negru" BN.

MESAJ DE MULTUMIRE. Consiliul Director al Asociatiei Judelene a Crescatorilor Montani de Ovine "Dealu Negru" BN multumeste in mod respectuos Domnului Prefect loan Tintean pentru aprecierile deosebit de pozitive efectuate la adresa susnumitei asociatii judetene.
Precizam ca dupa mai multe premiere pe judet sau chiar in RomAnia, asociaiia judeteana "Dealu Negru" BN a inregistrat o noua premiera pe tara in data de 02.feb.2015 cand a depus la Registrul Genealogic al rasei Turcana-Arad primele 39 de contracte din Romania, incheiate intre oierii din judetul Bistrita-Nasaud si respectivul Registrul Genealogic.
Prin asemenea actiuni speram sa fim la inaltimea cerintelor membrilor A.J.C.M.O. "Dealu Negru" BN, dar sa reusim si nu dezmagim mai multe instituti de nivel national, cat mai ales lnstitutia Prefectului Judetului Bistrita-Nasaud care ne-a fost in mai multe randuri alaturi.


Presedinte
Vasile Turculet

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii4522 vizualizări10 martie 2015
rss 2.0
rss 2.0