Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 04 Mai 2024 - 14587
APIA Bistrita-Nasaud a intrat in era comunicarii pe Facebook.

Numarul tot mai mare de locuitori din mediul rural care utilizeaza retelele de socializare virtuale atat in scopul de a comunica rapid cu prietenii sau familiile aflate in diverse colturi ale lumi, cat si pentru a se informa, a determinat conducerea APIA Bistrita-Nasaud sa ia decizia crearii unei pagini de Facebook.

 Reprezentantii APIA Bistrita-Nasaud vor ca informatiile din domeniul lor de activitate sa ajunga cat mai repede la beneficiarii serviciilor sau programelor oferite si derulate de institutie. Dat fiind faptul ca in acest sector de activitate apar tot timpul noutati ce trebuie aduse in timp real la cunostinta celor interesati, conducerea APIA Bistrita-Nasaud si-a creat o pagina oficiala de Facebook, care, pe langa celelalte metode de comunicare cu populatia (intalnirile in cadrul campaniei de informare a fermierilor, aparitiile in mass-media etc), va fi folosita ca un canal suplimentar de transmitere a informatiilor catre potentialii beneficiari.

 Locuitorii din mediul rural conectati la internet si care activeaza pe reteaua de socializare pot afla informatii utile despre subventiile pentru animale, terenuri, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a accesa ajutoarele de stat sau europene acordate pentru agricultura si zootehnie . Totodata, reprezentantii APIA Bistrita-Nasaud posteaza pe Facebook calendarul instruirilor publice si informarilor programate in teritoriu, dar, in acelasi timp, aduc la cunostinta celor interesati si schimbarile legislative survenite in domeniul lor de activitate.

 Astfel, fermierii din judetul nostru pot afla din timp si la timp, cu un simplu Like pe pagina de Facebook APIA Bistrita-Nasaud, tot ceea ce ii intereseaza si pot transmite conducerii institutiei mesaje cu problemele pe care le intampina. De asemenea beneficiarii pot obtine  informatii concrete despre rolul si serviciile institutiei si de pe site-ul www.apiabn.ro.

 

 

Director executiv adjunct

Daniela Mirela Avram.

0 comentarii2730 vizualizări19 martie 2015




rss 2.0
rss 2.0