Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Marti 11 Mai 2021 - 14587
Campanie de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2018.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca pana la acest moment au fost depuse, in cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plata in anul 2018, un numar de 79.393 cereri, pentru o suprafata de 221.301 hectare.

Reamintim ca in conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2017 privind stabilirea modalitatii de coordonare a implementarii schemelor de plati directe si a Ajutoarelor Nationale Tranzitorii care se aplica in agricultura, la nivelul MADR si al APIA, Cererile Unice de Plata se depun in intervalul 1 martie - 15 mai 2018 la Centrele judetene/locale APIA si al Centrul Municipiului Bucuresti.

Fermierii vor depune la APIA o singura Cerere Unica de Plata, chiar daca acestia detin suprafete de teren in localitati sau judete diferite!

In cazul fermierilor care solicita o suprafata mai mare de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele judetene APIA, iar in cazul fermierilor care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor in Campania 2018, rugam fermierii sa se prezinte la data si ora la care sunt programati conform INVITATIEI primite.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

0 comentarii3374 vizualizări12 martie 2018
rss 2.0
rss 2.0