Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Luni 28 Noiembrie 2022 - 14587
Termenul limita de depunere a Cererilor Unice de Plata, este data de 15 mai.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste ca termenul limita de depunere a Cererilor Unice de Plata, in cadrul Campaniei 2018, este data de 15 mai a.c., inclusiv, conform Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2017 privind stabilirea modalitatii de coordonare a implementarii schemelor de plati directe si a Ajutoarelor Nationale Tranzitorii care se aplica in agricultura, la nivelul MADR si al APIA.

Pana la acest moment au fost depuse, la Centrele judetene/locale APIA si al Municipiului Bucuresti, un numar de 715.077 Cereri Unice de Plata, pentru o suprafata de 5.141.135,62 hectare.

Fermierii pot depune o singura Cerere Unica de Plata, chiar daca detin suprafete de teren in localitati sau judete diferite!

Reamintim ca pentru suprafate mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele judetene APIA, iar in cazul in care se care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale.

Rugam fermierii sa se prezinte la data si ora la care sunt programati conform INVITATIEI primite pentru a putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor in Campania 2018.

Sprijinul financiar este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

0 comentarii2576 vizualizări08 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0