Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 30 Septembrie 2023 - 14587
Campanie de informare referitoare la masurile din Programul National de Sprijin (PNS) 2014-2018.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza cu privire la campania de diseminare a informatiilor referitoare la masurile de piata din cadrul Programului National de Sprijin (PNS) 2014-2018: masura de restructurare si reconversie, programare de investitii, programe de informare si promovare vinuri si produse agroalimentare, precum si la masurile de ajutor financiar de care pot beneficia producatorii de legume si fructe care sunt organizati intr-o forma asociativa.

Precizam ca pana la acest moment au fost organizate o serie de intalniri cu potentialii beneficiari ai masurilor de piata din judetele Arad, Calarasi, Galati, Mehedinti, Olt, Teleorman, Vrancea.

Totodata, maine, 15 mai 2018, o delegatie APIA condusa de Directorul General Adjunct, Constantin BIRCA, va participa la intalnirea organizata la sediul Consiliului Judetean Ialomita cu potentialii beneficiari ai masurilor de piata in sectorul legume-fructe si vie-vin.

Aceasta intalnire are ca scop prezentarea informatiilor necesare producatorilor din sectoarele legume-fructe si vie-vin pentru constientizarea tuturor posibilitatilor de accesare a fondurilor europene.

De asemenea, se vor prezenta producatorilor de legume si fructe din Judetul Ialomita, beneficiile asocierii in organizatii de producatori recunoscute, grupuri de producatori, cooperative pentru a putea accesa ajutoare financiare comunitare, precum si masurile din cadrul PNS 2014-2018 (masura de restructurare si reconversie, programe de investii, asigurarea recoltei de struguri, programe de informare si promovare vinuri).

Precizam ca la eveniment vor participa si reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directiei Agricole Judetene si ai Centrului Judetean APIA.

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

 

0 comentarii2968 vizualizări14 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0