Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Joi 05 August 2021 - 14587
Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca cea de a 5-a sesiune de depunere a Cererilor de sprijin pentru "Schema de ajutor de stat "Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite", aferenta Masurii 8 "Investitii in dezvoltarea zonelor impadurite si imbunatatirea viabilitatii padurilor", Submasura 8.1 "Impaduriri si crearea de suprafete impadurite" din cadrul PNDR 2014 - 2020, se prelungeste pana la data de 26 februarie 2021 (inclusiv).

Anuntul de prelungire a sesiunii de depunere a cererilor de sprijin este publicat pe site-ul oficial al institutiei www.apia.org.ro.

Cererile insotite de documentele specificate in Ghidul Solicitantului se depun la Centrele Judetene APIA.

Solicitantul sprijinului trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute in schema de ajutor de stat si detaliate in Ghidului Solicitantului pentru schema de ajutor de stat aprobat prin Ordinul Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale nr. 208/2020, ghid publicat pe site-ul APIA, sectiunea "Masuri de sprijin si IACS", subsectiunea "Masuri delegate din PNDR".

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE         

 

 

0 comentarii2037 vizualizări10 decembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0