Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
APIA primeste Cereri de plata pentru rambursarea ajutorului de stat pentru motorina.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza potentialii beneficiari ca pana la data de 31 ianuarie 2023 inclusiv, se depun Cererile de plata care vizeaza rambursarea ajutorului de stat pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura, aferente perioadei 01 octombrie - 31 decembrie 2022 (trimestrul IV al anului 2022).

Cererile se depun sau pot fi transmise prin mijloace electronice la Centrele APIA, de catre administratorul/reprezentantul legal sau imputernicitul acestuia, insotite de documentele din Anexa.

Toate documentele depuse in copie vor fi certificate pentru conformitate cu originalul de catre solicitantul sprijinului, insusite prin semnatura si vor purta sintagma "conform cu originalul".

Ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre rata accizei standard si rata accizei reduse pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor  mecanizate in agricultura a carei valoare unitara este de 1,630 lei/litru.

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

 

0 comentarii4410 vizualizări17 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0