Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Luni 17 Iunie 2024 - 14587
7 iunie termenul limita pentru depunerea cererii de plata in Campania 2024.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura reaminteste fermierilor ca 7 iunie 2024 este ultima zi in care pot depune cererile de plata pentru accesarea interventiilor aferente sectoarelor vegetal si zootehnic, precum si a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu si clima in Campania 2024.

Atentie! Fata de anii precedenti, depunerea nu va fi prelungita cu o perioada in care fermierii sa poata inregistra cererile cu aplicarea de penalitati.

In situatia in care cererea de plata este depusa ulterior datei limita de 7 iunie 2024, aceasta este considerata inadmisibila.

Cererile de plata se depun electronic, prin accesarea aplicatiei IPA-Online. Fermierii pot veni la centrele locale/judetene ale APIA pentru semnarea cererilor sau pot semna cererile folosind semnatura electronica, cu anuntarea in prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) a functionarului desemnat cu gestionarea cererii.

Este foarte important ca fermierii sa verifice cu deosebita atentie informatiile inscrise si documentatia depusa, inainte de inchiderea Cererii de plata pentru Campania 2024.

Pentru a veni in sprijinul fermierilor si a pentru a asigura un flux continuu in procesul de depunere a cererilor de plata, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura informeaza ca in zilele de 01 si 02 iunie 2024, centrele judetene/locale ale APIA vor avea program de lucru normal.

In spiritul bunei colaborari, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura face apel catre toti fermierii care nu au depus inca cererea de plata sa se mobilizeze si sa-si depuna cererea pana la data de 7 iunie 2024, pentru a beneficia de finantarea cuvenita.

APIA asigura toti fermierii de sprijin, implicare si atasament!

 

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

 

0 comentarii1974 vizualizări02 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0