Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Fermierii sunt asteptati pana pe 7 iunie 2024 sa depuna Cererea de plata!

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), informeaza ca termenul limita de depunere a Cererilor de Plata, in cadrul Campaniei 2024, este data de 07 iunie inclusiv.

Asiguram fermierii de tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea interventiilor aferente sectoarelor vegetal si zootehnic, precum si a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu si clima in Campania 2024.

Cererile de plata se depun electronic, prin accesarea aplicatiei IPA-Online.

Fermierii se vor prezenta la sediile APIA pentru semnarea cererilor, iar cei care vor utiliza semnatura electronica, vor anunta in prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) functionarul responsabil.

Este foarte important ca fermierii sa verifice cu deosebita atentie informatiile inscrise in documentatia depusa, inainte de inchiderea Cererii de plata pentru Campania 2024.

Reamintim fermierilor care solicita plati directe sau plati anuale prin interventii sub forma de plati directe si interventii pentru dezvoltare rurala, finantate din fonduri europene ca trebuie sa respecte normele privind conditionalitatea pe intreaga exploatatie agricola (inclusiv pe cele neeligibile si pe cele care nu mai sunt folosite in scopul productiei) si pe tot parcursul anului.

     APIA asigura toti fermierii de sprijin, implicare si atasament!

 

SERVICIUL RELATII CU PUBLICUL SI COMUNICARE

 

0 comentarii1876 vizualizări03 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0