Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Ministrul Valeriu Tabara va vizita BN.

Sambata, 30 octombrie 2010, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, domnul Valeriu Tabara, se va afla in vizita de lucru in judetul Bistrita-Nasaud.

       Incepand cu ora 9,00, prefectul Cristian Florian va primi vizita oficialului la sediul Institutiei Prefectului, in sala mare de sedinte, intalnire la care vor participa reprezentanti ai administratiei publice din judet, precum si reprezentanti ai crescatorilor de animale si fermieri.  

       Ministrul Valeriu Tabara va vizita, in jurul orei 11,00, expozitia de ovine din Oborul de la Viisoara, unde se va intalni cu crescatorii de animale din judet, prezenti la eveniment.

       De asemenea, se preconizeaza ca vizita de lucru a Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale in judetul nostru sa se incheie prin vizitarea, la Orheiul Bistritei, a unei exploatatii zootehnice (ferma de taurine).

       Reprezentantii mass-media sunt invitati sa se alature in efectuarea vizitei domnului ministru Valeriu Tabara in judetul Bistrita-Nasaud.

 

 

CANCELARIA PREFECTULUI BN

 

1 comentariu3752 vizualizări29 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0