Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Valeriu Tabara ii incurajeaza pe oierii bistriteni.

Prezent sambata la Bistrita ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale - Valeriu Tabara a participat si la o expozitie a crescatorilor de ovine din BN, care si-au etalat cu mandrie in Oborul de la Viisoara cele mai frumoase exemplare din rasa Turcana Alba, subvarietatea - Bala de Bistrita.

Dupa ce ministrul Tabara i-a incurajat pe oieri sa continue aceasta meserie si le-a promis subventii de pana la 10 euro pe cap de mioara si sustinere guvernamentala pentru desfacerea produselor, acesta a trecut in revista situatia agriculturii nationale care numai bine nu se simte, noroc cu crescatorii de oi care cica, au efective in crestere ce situeaza Romania pe locul 3 in Europa.

 Dupa o alta parte de discurs de politician, ministrul alaturi de conducerea locala PDL a vizitat tarcurile cu oi si berbeci, unde a mai schimbat diplomatic cateva vorbe cu ciobanii. Vizita printre oieri a fost scurta ministrul fiind asteptat cu multe treburi la Bucresti dar nu inainte de-a vizita un complex agrozootehnic din BN.   

1 comentariu6419 vizualizări31 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0