Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Cuantumul pentru care APIA elibereaza adeverintele s-a modificat.

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul Judetean Bistrita Nasaud, reaminteste faptul ca elibereza adeverinte pentru cererile ramase eligibile, in urma incheierii conventiilor cu CEC Bank, Banca BRD Groupe Societe Generale, Banca Centrala Cooperatista CREDITCOOP, Banca Transilvania, Intesa Sanpaolo Bank, Procredit Bank, Unicredit Tiriac Bank privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic - specia bovine si respectiv ovine/caprine.

Cuantumul pentru care APIA elibereaza adeverintele s-a modificat, conform O.M.A.D.R. 230 din 12 octombrie 2012 si este de 500 lei/cap la specia bovine, respectiv 40.8 lei/cap la specia ovine/caprine.

Pentru beneficiarii carora s-au eliberat adeverinta in valoare de 200 lei pe cap de animal (bovine) sau 20 lei pe cap de animal (ovine/caprine), se poate elibera o a doua adeverinta cu diferenta de suma.

Adeverintele se elibereaza in fiecare zi, la sediul APIA Centrul Judetean Bistrita Nasaud, din localitatea Bistrita, strada Tarpiului nr. 21A.

Fermierii care doresc adeverinte, trebuie sa prezinte la APIA anexa 3, document eliberat de catre bancile cu care APIA are incheiate conventii, precum si BI/CI/CUI, dupa caz.

 

A.P.I.A. Centrul Judetean Bistrita Nasaud

 

 

 

0 comentarii3444 vizualizări17 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0