Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Memorialul "FILIP CRISTIAN"- editia intai.

Federatia Crescatorilor de Pasari si Animale Mici de Rasa "Petru Rares" Bistrita, Romania, cu sprijinul Primariei Bistrita  si  a  Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, in perioada 22-25 noiembrie  organizeaza prima editie a Memorialului "Filip Cristian", o expozitie de pasari si animale mici de rasa.

                    Expozitia va avea loc pe pietonalul bistritean, astfel ca toti iubitorii necuvantatoarelor sa poata  admira zecile de gaini, iepuri, porumbei si papagali care vor popula spatiul expozitional.

                    Cei care doresc  sa devina proprietarii unor animalute, pot participa la tombola organizata, avand astfel sansa castigarii  premiului visat, contra sumei modice de ....doar doi lei.

                    Acest memorial este dedicat amintirii unui fost coleg de federatie, tanarul bistritean FILIP CRISTIAN, care si-a pierdut viata aflandu-se in misiune, departe de tara pe care si-a iubit-o .

                    Taxa de intrare la expozitie este  3(trei ) lei.

 

 

 

             Ing. Hetrea Stan Cornel,

 presedinte FCPAMR "Petru Rares" Bistrita, Romania.

 

 

 

1 comentariu4907 vizualizări13 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0