Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
MEMORIALUL "FILIP CRISTIAN".

Joi, 22 noiembrie, de la ora 10.00  pe pietonalul bistritean isi va deschide portile  expozitia federala de tineret de pasari si animale mici, dotata cu trofeul "Memorialul  Filip Cristian", un bistritean, fost columbofil, care si-a  pierdut  viata  in  misiune in  Afganistan in urma cu  doi ani. 

          Activitatea este organizata de catre  Federatia  Crescatorilor de  Pasari si  Animale Mici de  Rasa "Petru Rares" Bistrita, Romania, in colaborare cu Primaria Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita_Nasaud.

          La prima editie a expozitiei de tineret, participa 51 de proprietari, membri ai federatiei, reprezentand sapte judete. La aceasta  editie a  Memorialului " FILIP CRISTIAN ",  vizitatorii  vor  putea  admira  aproape 30 de rase  de porumbei de frumusete, din care opt rase autohtone,  peste 90 de iepuri apartinand a 13 rase  si tot  atatea  gaini din 14 rase,  inclusiv rasa de Gat golas de Transilvania, o rasa care si-a castigat renumele inca din anul 1913.

          In cadrul expozitiei, contra sumei de doi lei,  va exista si o tombola cu pasari si animale mici, astfel ca cei mai  norocosi  vizitatori vor putea pleca acasa ......si cu tolba plina.

          Taxa de intrare la expozitie este de 3(trei) lei.  Exponatele pot fi vizionate zilnic intre orele 09.00- 21.00, pana duminica inclusiv.

 

        FCPAMR "Petru Rares",Bistrita,Romania

             Ing. Hetrea Stan Cornel.

 

0 comentarii4830 vizualizări18 noiembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0