Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Sambata 25 Septembrie 2021 - 14587
Expozitia de pasari si animale mici de rasa "Memorialul Filip Cristian" la final.

Dupa patru zile de functionare, prima editiei a Memorialului "Filip Cristian" la pasari si animale mici de rasa, organizata de catre Federatia Crescatorilor de Pasari si Animale Mici de Rasa "Petru  Rares" Bistrita, Romania, in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si Consiliul Judetean Bistrita Nasaud si-a inchis portile. Cei peste 2000 de vizitatori care au trecut pragul acestei expozitii, au putut admira frumusetea celor aproape 400 de exponate reprezentand necuvantatoarele din batatura membrilor federatiei. Pentru  deschiderea "poftei" de a creste si ingriji animale mici de rasa, organizatorii au decis ca accesul celor mici sa fie unul gratuit, ca un fel de bonus pentru atragerea tineretului spre activitati   cu tangente mai aproape de ceea ce inseamna viata in natura.

                           Organizatorii multumesc celor care le-au fost de ajutor in materializarea acestei expozitii si in mod special presei care a facut cunoscuta aceasta manifestare dand astfel posibilitatea bistritenilor sa-si ofere cateva clipe de destindere , alaturi de cei dragi.

                  Consiliul Director al F.C.P.A.M.R. "Petru Rares" Bistrita, Romania.

 

.

 

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii3906 vizualizări26 noiembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0