Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Vineri 29 Martie 2024 - 14587
LEIPZIG - INVADAT DE PASARI SI ANIMALE, inclusiv de la Bistrita.

In zilele de 7-9 decembrie, Leipzigul va fi gazda cele mai mari expozitii de pasari si animale mici din istorie. La campionatul european din acest an, vor participa pentru prima data, peste 100.000 de exemplare din speciile de gaini, porumbei, iepuri, pasari exotice si cavies. Expozitia din acest an va fi punctul culminant al carierei fiecarui crescator de rasa, iar organizatorii ne asigura ca va fi cel mai mare spectacol de acest gen din toate timpurile. Vor participa la aceasta manifestare  29 de tari  membre ale U.E. si terte. Organizatorii vor asigura vizitatorilor ateliere de lucru si programe sociale  extinse.

                Managerul de expozitie, dr.Lothar Heinrich ne asigura ca aceasta editie a expozitiei europene va fi ceva ce "n-a vazut Parisul". Pretul unui bilet de intrare variaza intre 8 euro pe zi sau 20 euro pe cele trei zile de functionare a expozitiei.

                Federatia  Crescatorilor  de  Pasari  si  Animale  Mici  de  Rasa  "Petru Rares"  Bistrita,  Romania va fi reprezentata de o delegatie formata din noua membri, condusa de presedintele federatiei, Ing. Hetrea Stan Cornel.

 

        P. Sangeorzan.

 

0 comentarii2982 vizualizări04 decembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0