Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Agricultura Luni 28 Noiembrie 2022 - 14587
Alexandru Stanciu-dublu CAMPION NATIONAL.

La Cluj Napoca, in perioada 17-20 ianuarie 2013, are loc Expozitia nationala de pasari si animale mici de rasa, organizata de U.G.C.C.P.A.M.R. organizatia nationala de profil din Romania. La editia din acest an, Federatia Crescatorilor de Pasari si Animale Mici de Rasa "Petru Rares" , Bistrita, Romania  a participat la sectiunea iepuri de rasa. In urma analizarii  de catre comisia de arbitri a exponatelor prezentate in expozitie, juriul l-a desemnat pe bistriteanul Alexandru Stanciu drept dublu CAMPION NATIONAL . 

               Presedintele sectiei de iepuri a FCPAMR "Petru Rares"  Bistrita,  Romania - Alexandru Stanciu-  a deschis calendarul competitional - 2013 cu titlul de campion la rasa de iepuri neozeelandez alb si la rasa vienez albastru . Acest succes nu este decat o recompensa modesta pentru crescatorul Alex. Stanciu si o dovada a seriozitatii in muca de selectie a membrilor federatiei.

  

           Presedinte FCPAMR "Petru Rares" Bistrita, Romania

                                Ing. Hetrea Stan Cornel.

7 commentarii2548 vizualizări18 ianuarie 2013
rss 2.0
rss 2.0