Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Social Vineri 29 Martie 2024 - 14587
TEAM-UP: Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita- Nasaud ca partener al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, in cadrul Proiectului "TEAM-UP: Progres in calitatea ingrijirii alternative a copiilor", cod 127169, are intentia de a demara un nou curs pentru pregatirea initiala a solicitantilor in vederea atestarii si angajarii ca asistenti maternali profesionisti.

Astfel, in ziua de luni 14.03.2022, la ora 10.00, invitam persoanele interesate de pe raza judetului, la o intalnire care va avea loc la sediul institutiei noastre din Bistrita, strada Horea, nr. 20, pentru a afla mai multe informatii despre sistemul de asistenta maternala si demararea procesului de recrutare si selectare a celor interesati.

 

Conditiile minime pentru a deveni asistent maternal profesionist sunt:

-        Persoane  cu varsta cuprinsa intre 25- 55 de ani;

-        Absolventi de minim 10 clase;

-        Sa mai existe un venit in familie;

-        Familia sa dispuna de spatiu de locuit, cu posibilitatea amenajarii unui loc confortabil pentru copiii plasati;

-        Sa nu existe probleme medicale grave in familie;

-        Membrii familiei sa nu aiba probleme legate de cazierul judiciar.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bistrita- Nasaud, din Bistrita, strada Horea nr. 20, sau la numerele de telefon 0263-232384 sau 0757-060195, persoane de contact- Veronica Negrusa si Flaviu Bercea.

 Va asteptam cu drag,

 

 

Director general,

D.G.A.S.P.C. Bistrita-Nasaud

 DELIA CLAUDIA RUS

      Intocmit,

    Sef serviciu

FLAVIU BERCEA

0 comentarii8358 vizualizări09 martie 2022




rss 2.0
rss 2.0