Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 16 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmii au primit colindatori in preajma sarbatorilor!

Conform traditiei, in aceasta perioada cadrele Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud au fost vizitate de colindatori.

Primii care au vestit jandarmilor Nasterea Mantuitorului au fost elevii clasei a IV a B de la Scoala Generala Nr. 5  "Lucian Blaga", din municipiul Bistrita, insotiti de invatatoarea Maria Mircea si de profesoara de limba engleza, Florica Dehelean.

Copiii au interpretat colinde traditionale romanesti dar au pregatit si cateva in limba engleza. Fiecare copil a oferit cate unui jandarm mici suveniruri adecvate sarbatorilor de iarna, realizate la orele de abilitati practice, iar la randul lor copiii fost rasplatiti cu dulciuri si fructe.

 In fiecare an, in preajma sarbatorilor, de la cei mai mici dintre bistriteni pana la grupuri artistii profesionisti, vin sa ureze in fata bradului impodobit, celor care se afla in slujba lor zi de zi, un Craciun Fericit si un an nou cel putin la fel de bun ca cel care se incheie.

 

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN 

0 comentarii2821 vizualizări13 decembrie 2010




rss 2.0
rss 2.0