Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 14 Iunie 2024 - 14587
Avansari in grad pentru pompierii bistriteni, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

In fiecare an, in ziua de 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cadrele militare din Ministerul Afacerilor Interne care s-au remarcat in activitatile desfasurate si indeplinesc conditiile legale sunt avansati in gradul urmator. Este si cazul a 15 militari din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului  Bistrita - Nasaud. 

 Intr-un cadru festiv, cei 2 ofiteri, un maistru militar si 12 subofiteri au fost avansati si felicitati de catre inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta  "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, lt. col. dr. ing. Florea Constantin.   

In acelasi context, unui ofiter din cadrul unitatii noastre i s-a conferit Emblema de Merit "Partener pentru ordine si siguranta publica" clasa a III, iar alti doi subofiteri au primit distinctii de serviciu.

Colegii prezenti la ceremonia de avansare au avut ocazia de a-i felicita la randul lor pe cei care, incepand cu aceasta data, au trecut la o noua etapa a carierei militare

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE SI RELATII PUBLICE I.S.U. "BISTRITA"                   

 

0 comentarii3003 vizualizări02 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0