Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Accident rutier cu trei victime in municipiul Bistrita. Incendii in ultimele 24 de ore.

Modulul SMURD, compus dintr-o autospeciala de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobila  si un echipaj de prim ajutor, impreuna cu o ambulanta apartinand SAJ Bistrita-Nasaud au fost solicitate sa intervina miercuri, 8 ianuarie a.c., ora 15.10, pe DN 17 C, Dealul Dumitrei, la iesirea din municipiul Bistrita, pentru a acorda primul ajutor calificat victimelor unui accident rutier. In cele doua autoturisme implicate in accident se aflau patru persoane, dintre care trei au avut nevoie de ingrijire medicala: doua femei, in varsta de 46 ani, respectiv 32 de ani si un barbat in varsta de 52 de ani. Barbatul, pasager in locul din fata - dreapta, a fost extras cu grija de catre echipajul SMURD pentru a nu-i agrava leziunile deja suferite. Toate victimele erau constiente in momentul preluarii, iar dupa stabilizare au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita.

 

Incendii in ultimele 24 de ore.

Pompierii nasaudeni au fost solicitati ieri, 8 ianuarie, in jurul orei 16.00, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un grajd din localitate, situat in Valea Spinului. Au fost afectate portiuni din pod, 10 coli de internit si au ars aproximativ 100 kg de fan. Cauza probabila a fost stabilita ca fiind fumatul in locuri nepermise.

Pompierii militari bistriteni a intervenit in aceasta dimineata, 9 ianuarie, in jurul orei 03.00, pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o gospodarie individuala din localitatea Fantanele, comuna Matei. Incendiul a fost lichidat in 40 de minute, fiind afectate tavanul si grinzile pe o suprafata de 18 mp si degradate elemente de mobilier, aparatura electrocasnica si articole de imbracaminte. Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de utilizarea focului deschis in spatii inchise, prin improvizarea unei afumatori in podul casei.

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii2898 vizualizări09 ianuarie 2014




rss 2.0
rss 2.0