Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 27 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmeria pe intelesul tuturor!

Campania de informare si prevenire "Jandarmeria pe intelesul tuturor!" continua la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, de aceasta data in randul cetatenilor si al elevilor.

Marti, 18 februarie a.c., cadre ale Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale, au impartit pliante trecatorilor si au postat afisele campaniei in unele din cele mai aglomerate zone din municipiu: Gara, Autogara, Primaria municipiului - zona de relatii cu publicul dar si principalele institutii de la nivel local si judetean.

Nu au fost uitate nici unitatile de invatamant, materialele promotionale ale campaniei fiind postate in locurile de afisaj ale Colegiului Tehnic Grigore Moisil, Liceul Tehnologic Agricol, respectiv Grup Scolar Forestier Bistrita.

 Informatii de background

Campania de prevenire si informare "Jandarmeria pe intelesul tuturor!" a demarat in luna septembrie 2013, cu prima etapa, care a presupus organizarea de actiuni preventive in unitatile de invatamant de la nivelul judetului, respectiv al municipiului Bistrita. 

Aceasta continua in prezent cu etapa a II a "Jandarmeria - partener de dialog social!", in perioada imediat urmatoare vor fi organizate, la initiativa Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, mai multe intalniri informale cu reprezentanti ai  organizatiilor sportive, respectiv ai mass-media de la nivel judetean si local.

               

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

0 comentarii2758 vizualizări19 februarie 2014




rss 2.0
rss 2.0