Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 21 Iulie 2024 - 14587
Aceeasi campanie... alti elevi!

Campania de informare si prevenire demarata la nivelul Jandarmeriei Romane si implicit la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, continua cu  activitati preventive specifice organizate in unitatile de invatamant. In municipiul Bistrita, jandarmii s-au intalnit  in cadru actiunilor organizate, cu aproximativ 200 de elevi carora le-au adus in prim plan aspecte legate de prevenirea violentei cu tot ce implica aceasta.

Cadrele Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Jandarmeriei bistritene au fost oaspetii elevilor din clasele a IX a de la Colegiul Tehnic "Grigore Moisil" Bistrita, respectiv ai elevilor claselor a XII a de la Liceul Silvic "Transilvania" din Nasaud.

Actiunile realizate sub sloganul: "Stop discriminarii si violentei in scoli! Indiferenta doare!",  au adus in atentia elevilor aspecte privind relatiile dintre acestia, profesori si parinti, pentru eliminarea pe cat posibil a manifestarilor violente si a discriminarii.

Elevilor le-au fost distribuite brosurile campaniei iar la activitati au participat si studentii aflati in practica in aceasta perioada la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud.

Activitatile vor continua si pe viitor, conform calendarului de activitati stabilit in cadrul campaniei.                                                                                  

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3073 vizualizări28 februarie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0