Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Incendiu in localitatea Rebra. Accident in municipiul Bistrita.

Marti, 4 martie a.c., la ora 02.40, dispeceratul comun ISU SAJ a fost informat despre producerea unui incendiu la o gospodarie individuala din localitatea Rebra. Trei echipaje ale pompierilor militari nasaudeni, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD s-au deplasat de urgenta la locul indicat. Imediat ajunsi la locul solicitarii, paramedicii SMURD au acordat ingrijiri medicale proprietarilor, unui barbat in varsta de 41 ani si unei femei in varsta de 33 de ani, care prezentau atacuri de panica. Nu s-a impus transportul acestora la spital.

Flacarile se manifestau la nivelul acoperisurilor unor anexe gospodaresti (doua grajduri si doua sure). Incendiul a fost localizat si lichidat in aproximativ 100 de minute, interval in care s-a reusit impiedicarea extinderii flacarilor la casa de locuit din apropiere. Acoperisurile au fost afectate pe o suprafata totala de aproximativ 200 mp.

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de folosirea intentionata a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.


 

Accident rutier in municipiul Bistrita

Luni, 3 martie a.c, la ora 17.58, dispeceratul comun ISU SAJ a fost informat despre producerea unui accident rutier in municipiul Bistrita, la intersectia strazilor Imparatul Traian si Solomon Halita. In urma accidentului, o minora in varsta de aproximativ 17 ani a fost preluata de urgenta de catre echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, cu suspiciune de fractura la nivelul membrului inferior drept si transportata la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita - Nasaud.

 

Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

0 comentarii2821 vizualizări04 martie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0