Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Colonelul Ovidiu Uifaleanu este noul imputernicit la comanda Brigazii 81 Mecanizate.

Astazi, 4 martie, a avut loc ceremonialul militar prilejuit de predarea - primirea comenzii Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan."

Ceremonialul a fost condus de catre comandantul Diviziei 4 Infanterie "Gemina", general de brigada dr. Adrian Tonea, care a prezentat ordinele ministrului apararii nationale care au stat la baza acestei activitati.

Generalul de brigada Dan - Florin Grecu a comandat marea unitate din luna iulie 2010 pana in prezent, perioada in care s-a incheiat cu succes o misiune importanta in teatrul de operatii Afganistan, s-au desfasurat multiple exercitii nationale si internationale. Rezultatele brigazii au fost apreciate constant cu calificative maxime de catre esaloanele superiore si colaboratorii internationali.

Incepand cu aceasta data, generalul de brigada Dan - Florin Grecu va indeplini functia de loctiitor pentru resurse in Statul Major General.

Colonelul Ovidiu Uifaleanu, imputernicit la comanda Brigazii 81 Mecanizate, revine dupa 5 ani in garnizoana Bistrita. Intre 2006 - 2009 colonelul Ovidiu Uifaleanu a indeplinit functia de comandant al Batalionului 812 Infanterie "Soimii Carpatilor" cu care a participat la misiunea ISAF din Afganistan, in anul 2007. Ultima functie indeplinita de acesta a fost cea de loctiitor al comandantului Brigazii 282 Infanterie Mecanizata "Unirea Principatelor" din Focsani.

In mesajul sau, comandantul Diviziei 4 infanterie "Gemina", general de brigada dr. Adrian Tonea, a multumit generalului de brigada Dan - Florin Grecu pentru activitatea desfasurata si a urat succes noului comandant, colonel Ovidiu Uifaleanu.

La activitate, alaturi de militarii marii unitati, au participat reprezentantii autoritatilor publice locale, sefii structurilor din sistemul de aparare, siguranta nationala si ordine publica, alti invitati.

 

 

 

 

OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL U.M. 01331 BISTRITA

Locotenent-colonel

Florin APAFAIAN

 

0 comentarii3045 vizualizări04 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0