Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni pregatiti pentru noul sezon competitional.

Joi, 06 martie a.c., de la ora 12.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud a avut loc o intalnire organizata cu reprezentanti ai institutiilor publice cu responsabilitati pe linia prevenirii si combaterii violentei in sport.

Potrivit prevederilor Legii 10 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, premergator debutului/reluarii sezonului competitional Jandarmeria Bistrita-Nasaud a invitat la dialog, in cadrul unei sedinte comune, pe reprezentantii Inspectoratului de Politie Bistrita Nasaud, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita si pe cei ai Politiei Locale a Primariei municipiului Bistrita.

Scopul intalnirii initiate de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, este acela de a identifica directiile de actiune si de a stabili canalele de comunicare si cooperare intre institutiile abilitate privind prevenirea si combaterea violentei la manifestarile sportive la nivelul judetului Bistrita-Nasaud.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

0 comentarii3227 vizualizări06 martie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0