Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Incendiu in localitatea Telciu.

Vineri, 7 martie a.c., la ora 22.46, dispeceratul comun ISU SAJ a fost informat despre producerea unui incendiu la o gospodarie individuala din localitatea Telciu. Trei echipaje ale pompierilor militari nasaudeni, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor SMURD, impreuna cu pompierii voluntari din localitatile Telciu si Romuli s-au deplasat de urgenta la locul indicat.

Flacarile se manifestau initial la nivelul acoperisurilor unor anexe gospodaresti, pentru ca ulterior, sub actiunea vantului, acestea sa se extinda la acoperisul casei de locuit, amenintand sa se extinda la alte obiective invecinate. Focarele au fost localizate si lichidate in aproximativ doua ore, incendiul fiind stins in limitele gasite de echipajele de interventie.

In urma incendiului, au ars: acoperis anexa si bucatarie de vara pe o intindere de circa 100 mp, acoperisul casei de locuit pe o suprafata de aproximativ 170 mp, un abric, 1 motoferastrau si alte materiale depozitate in zona de manifestare a incendiului.

Dupa finalizarea interventiei a fost stabilit faptul ca, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un cos de fum neprotejat corespunzator fata de materiale combustibile.

 

 

Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto- arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2891 vizualizări10 martie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0