Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Incendii in Maieru, Sarata si Susenii Birgaului.

Luni, 17 martie a.c.,in jurul orei 15.20, Garda de interventie Singeroz Bai a fost solicitata pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la doua case din localitatea Maieru. Din cauza cantitatii mari de material combustibil, precum si a riscului de propagare a incendiului la vecinatati, au fost solicitate pentru interventie si Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta ale comunelor Maieru si Rodna. Incendiul a fost lichidat in jurul orei 17.40. La interventie au fost utilizate patru autospeciale (doua de la Garda de Interventie Singeroz Bai si cate una de la serviciile voluntare) si o ambulanta cu echipaj de prim ajutor. In urma incendiului au fost afectate acoperisul unei case pe o suprafata de aprox. 200 mp, o terasa, precum si acoperisul celei de-a doua case pe o suprafata de aprox. 150 mp. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

 

Incendiu in municipiul Bistrita - cartier Sarata

Pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au actionat, in data de 17.03.2014, in jurul orei 19.06, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la hornul unei case din cartierul Sarata. O autospeciala de lucru cu apa si spuma a fost directionata spre locul solicitarii pentru a lichida incendiul. In urma acestuia, au fost afectate cosul de fum si peretii din apropierea acestuia. Cauza probabila a incendiului fost stabilita ca fiind cos de fum necuratat.

 

Incendiu in localitatea Susenii Birgaului

Garda de Interventie Prundu Birgaului a fost solicitata sa intervina, in data de 17.03.2014, in jurul orei 19.39, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o afumatoare in localitatea Susenii Birgaului. O autospeciala de lucru cu apa si spuma si o ambulanta de prim ajutor au fost directionate spre locul solicitarii. La momentul sosirii fortelor de interventie, incendiul de manifesta violent si exista pericolul de propagare a acestuia la anexele gospodaresti din apropiere. Interventia prompta a pompierilor militari a dus la lichidarea incendiului in jurul orei 19.48.

 

Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2919 vizualizări18 martie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0