Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 22 Iulie 2024 - 14587
Masuri de ordine publica asigurate de jandarmi de Boboteaza

50 de jandarmi vor asigura de Boboteaza masurile de ordine publica la bisericile din judet, unde crestinii se vor aduna in numar mare la slujbele religioase si la sfintirea apei.

Masurile de ordine publica vor fi asigurate de jandarmi conform competentelor legale in vigoare, conform repartizarii la 5 biserici din municipiul Bistrita, in orasele Nasaud si Beclean la Sangeorz-Bai, Sant si Rodna astfel:

- in Bistrita: la Biserica "Sf. Ioan Botezatorul" din strada Marasti, Biserica "Sf. Ana" de la Big, Catedrala "Sfintii 3 Ierarhi  Vasile Grigore si Ioan" de pe strada Al. Odobescu, Biserica "Sf. Treime" din strada Tudor Vladimirescu si Biserica "Sf. Arhangheli Mihail si Gavril" din Piata Unirii;

- in orasul Nasaud: la Catedrala Ortodoxa din Piata Unirii, Biserica "Constantin si Elena" de pe B-dul Granicerilor si Biserica "Sf. Ioan Botezatorul" din cartierul de blocuri;

- in orasul Beclean: Biserica "Mihail si Gavril" din str. 1 Decembrie 1918 si Biserica din str. Somesului;

- in orasul Sangeorz-Bai: Biserica Ortodoxa "Sf. Nicolae" din strada Republicii, Biserica Ortdoxa "Sf. Mihail si Gavril", Biserica Ortodoxa "Schimbarea la Fata" din str. Izvoarelor, Biserica Greco-Catolica "Sf. Gheorghe" din str. Republicii;

- in localitatea Rodna: Biserica Ortodoxa din localitatea Rodna si Biserica din localitatea Sant.

In orasul statiune Sangeorz-Bai va fi organizat si un spectacol cultural artistic la care efective din cadrul Sectiei de Jandarmi din localitate vor asigura masurile de ordine publica.

 

 

Jandarmii doneaza sange pentru un fost coleg

            Jandarmii bistriteni sunt alaturi de un fost coleg aflat acum la nevoie, un fost camarad care are de efectuat o operatie la Cluj. Rezervele de sange nefiind suficiente, medicii au solicitat  ajutorul rudelor.

Deoarece au aflat despre aceast lucru la timp, jandarmii vor sa se prezinte la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a fi alaturi de cel cu care odata imparteau aceleasi necazuri si bucurii.

 

    Ofiter specialist informare si relatii publice

 

                                                                  Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii3024 vizualizări05 ianuarie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0