Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Incendiu la Teaca si Viisoara.

Dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, marti 1 aprilie a.c, in jurul orei 17.00, despre izbucnirea unui incendiu la o casa de locuit din localitatea Teaca. Doua echipaje ale pompierilor militari, cu autospeciale de interventie, au pornit imediat spre locul solicitarii. Pompierii voluntari din localitate au ajuns primii la locul solicitarii (remiza aflandu-se la doi km de locul interventiei) si au informat dispeceratul ca au localizat focarele si urmau sa le lichideze, neimpunandu-se interventia militarilor, care au fost intorsi din drum. In fapt, incendiul se manifesta in interiorul unei bucatarii de vara, mai multe articole de imbracaminte, o usa si elemente de mobilier fiind cuprinse de flacari. Pompierii voluntari au lichidat rapid incendiul, inainte ca locuinta recent construita, alipita bucatariei in cauza, sa fie afectata. Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de fumatul in locuri neamenajate corespunzator.

 

            Incendiu in municipiul Bistrita - cartier Viisoara

            Pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita au intervenit, in data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 19.25, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la acoperisul unui garaj din cartier Viisoara, municipiul Bistrita. Doua echipaje ale pompierilor militari bistriteni, cu doua autospeciale de lucru cu apa si spuma au fost directionate spre locul solicitarii pentru a lichida incendiul. In urma acestuia, au ars mai acoperisul garajului si mai multe materiale si obiecte depozitate in interior (motor electric, cauciucuri, generator, betoniera etc). S-a reusit impiedicarea propagarii incendiului la casa de locuit si alte anexe, in valoare de peste 100.000 lei. Si de aceasta data, cauza probabila a incendiului fost stabilita ca fiind fumatul in locuri nepermise.

 .

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita"

0 comentarii2940 vizualizări02 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0