Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Accident rutier in centrul localitatii Beudiu.

Luni seara, 7 aprilie a.c., la ora 19.25, dispeceratul integrat ISU SAJ a fost informat, prin numarul unic de urgenta 112, cu privire la un accident rutier produs in centrul localitatii Beudiu. Un autoturism a parasit partea carosabila, dupa care a intrat in coliziune cu un stalp. Doua echipaje ale pompierilor militari, cu o autospeciala de descarcerare si echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, au fost directionate de urgenta la locul solicitarii. In urma accidentului, un conducatorul auto in varsta de 37 de ani a ramas incarcerat. Initial au fost asigurate masurile de aparare impotriva incendiilor prin indepartarea bornei de la acumulator si a fost stabilizat autovehiculul avariat.

 Ulterior, pompierii militari au indepartat portiera din fata - stanga, au extras victima si au predat-o echipajului de terapie intensiva mobila. Barbatul era constient si prezenta un traumatism cranian minor, contuzie coloana cervicala si traumatism toraco - abdominal. Dupa stabilizare, barbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Bistrita.  

  In ultimele 24 de ore, in intervalul 07.04.2014, ora. 07.30 - 08.04.2014, ora 07.30, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" au intervenit pentru asigurarea unui numar de 28 urgente medicale prespitalicesti.

 

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii3010 vizualizări08 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0