Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Incendiu in municipiul Bistrita.

Dispeceratul integrat ISU - SAJ a fost informat miercuri dimineata, la ora 1.43, despre izbucnirea unui incendiu la o casa de locuit din municipiul Bistrita, str. Simion Barnutiu. Trei echipaje ale pompierilor militari, cu autospeciale de lucru cu apa si spuma, s-au deplasat de urgenta la locul indicat, unde au constatat ca incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui garaj alipit locuintei.

            Eforturile pompierilor militari s-au canalizat pe izolarea focarelor, pentru a impiedica propagarea incendiului la casa de locuit si localizarea si lichidarea acestora.

            In garajul care avea o suprafata de aproximativ 50 mp se aflau adapostite doua ATV-uri, o motocicleta, un scuter un compresor si alte scule. Incendiul a fost lichidat in mai putin de ora, fara a se extinde la casa de locuit. A ars garajul in totalitate cu bunurile depozitate in interior.

            Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric provocat de un cablu defect sau neizolat corespunzator.

 In ultimele 24 de ore, in intervalul 08.04.2014, ora. 07.30 - 09.04.2014, ora 07.30, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" au intervenit pentru asigurarea unui numar de 31 urgente medicale prespitalicesti.

 

   Compartimentul Informare si Relatii Publice al I.S.U. "Bistrita".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii3528 vizualizări09 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0