Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 22 Iunie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni - actiuni dedicate copiilor si tinerilor in "Saptamana Altfel"!

In cadrul campaniei de prevenire si Informare "Jandarmeria pe intelesul tuturor!" si cu ocazia actiunilor organizate de elevi in cadrul "Saptamanii Altfel", luni si marti in zilele de 07 si 08 aprilie a.c., copiii si elevii din cadrul unitatilor de invatamant au fost asteptati la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, pentru a vizita unitatea in cadrul actiunii "Ziua Portilor Deschise".

            Jandarmii au fost vizitati de catre toti bistritenii care au dorit sa afle mai multe despre activitatea si atributiile celor care se afla la datorie in slujba cetateanului, zi de zi.

           Copiii si elevii care au vizitat sediul Jandarmeriei bistritene au putut vedea o parte din materialele aflate in dotarea jandarmilor la misiuni.

             In cadrul activitatilor organizate, a fost vizitata si expozitia intitulata sugestiv "Jandarmii bistriteni - trecut si prezent!".

 

            Tot in cadrul actiunilor organizate in "Saptamana Altfel", jandarmii au fost prezenti, miercuri 09 aprilie 2014, in mijlocul copiilor de la Gradinita Smile din municipiul Bistrita.

            Celor mici le-au fost prezentate atributiile jandarmilor iar in cadrul intalnirii cu oamenii legii acestia au facut cunostinta si cu unul din cele mai de incredere ajutoare ale jandarmilor: ciinele care ii insoteste pe acestia in diferite misiuni.

           

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

0 comentarii2891 vizualizări09 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0