Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 17 Iunie 2024 - 14587
Elevi din scolile bistritene in vizita in Penitenciarul Bistrita

In perioada 07 - 11.04.2014, in cadrul activitatilor extrascolare prevazute de proiectul "Scoala altfel: sa stii mai multe, sa fii mai bun!", Penitenciarul Bistrita a primit vizite ale mai multor grupe de elevi ai institutiilor de invatamant din municipiu. Insotiti de profesori si ghidati de angajatii institutiei, elevii au vizitat sectiile de detinere, spatiile destinate activitatilor socio-educative, biserica si atelierele de productie ale Penitenciarului Bistrita.

Vizitatorilor le-au fost prezentate drepturile si obligatiile persoanelor private de libertate, precum si activitatile de educatie si asistenta psihosociala  derulate cu persoanele private de libertate in timpul executarii pedepsei.

Totodata, prin discutiile cu elevii, specialistii Serviciului de Educatie si Asistenta Psihosociala au urmarit sa constientizeze adolescentii asupra riscurilor generate de incalcarea regulilor sociale, indemnand la reflectie asupra importantei alegerilor personale.

 

Subcomisar de penitenciare Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

0 comentarii2947 vizualizări11 aprilie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0